Архива за ноември, 2007

  • Медиумите се загрижени за европската иднина на Македонија

    на ное 5, 07 • во Мониторинг на Медиуми

    download (3)

    Македонските медиуми се загрижени од развојот на настаните кои имаат или може да имаат значајно влијание врз европската иднина на државата. Според нив, Владата не успева да оствари консензус преку дијалог на политичките актери во Македонија, за прашања кои спаѓаат во рангот на приоритетни национални и државни интереси. Медиумите ги загрижува зачестеноста на неповолните оцени и разочараноста на ЕУ од неуспехот на македонската влада да ги исполни очекувањата за напредокот на Македонија во спроведувањето на неопходните реформи

    Види повеќе »
Scroll to top