Архива за мај, 2019

  • Повик за доделување грантови на граѓански организации за борба против корупцијата 2019

    на мај 6, 19 • во Активности

    Coallition-for-Zero-Corruption-malo web

    Транспарентност Македонија (ТМ), во соработка со НВО Инфоцентарот, во рамки на проектот „Граѓански организации и медиуми против корупцијата – Коалиција за нулта толеранција“, финансиран од Европската Унија преку програмата за поддршка на граѓанскиот сектор и слободата на медиумите 2016 – 2017, објавува повик за доделување грантови за граѓански организации (ГО) за 2019 година, за акции поврзани со борбата против корупцијата

    Види повеќе »
Scroll to top