Архива за мај, 2009

  • „ВРЕМЕ Е ЗА ЕУ“ – Мониторинг на медиуми

    на мај 22, 09 • во Мониторинг на Медиуми

    НВО Инфоцентарот, во соработка со Македонскиот центар за европско образование (МЦЕО), а во рамките на проектот „Време е за ЕУ“ поддржан од Фондацијата Институт отворено општество – Македонија (ФИООМ) и Институтот за трајни заедници (ИТЗ) преку фондови за агенцијата на Соединетите Американски Држави за меѓународен развој (УСАИД), спроведува мониторинг на медиумите за начинот на кој тие информират за евроинтегративните процеси на Македонија

    Види повеќе »
Scroll to top