Кризно комуницирање

Ниту една организација, без разлика на успехот и репутацијата, не е имуна на кризи! Само еден негативен напис или вест се доволни да го загрозат вашиот имиџ и да ја урнат со години градената репутација. Криза им се случува на сите, а најважно од се – тогаш не смеете да престанете да комуницирате. Пасивноста, молчењето и нетранспарентноста се исклучително погубни за организацијата. Искористете ја кризата во сопствена полза – комуницирајте.

  Услуги:  

  • дефинирање и анализа на состојба
  • подготовка на комуникациски план за кризно комуницирање
  • дефинирање на комуникациски стратегии кон различни јавности
  • обучување на гласноговорник
  • подготовка на кризен центар
  • подготовка на медиумски известувања во кризни ситуации
  • советувања
  • лични контакти
  • тренинзи за медиумски настап
  • подготовка на состаноци, брифинзи, прес-конференции

Коментарите се затворени.

Scroll to top