Архива за март, 2010

  • НВО Инфоцентар реагира: Узурпирани авторските права на „Медиумското огледало“

    на мар 31, 10 • во Мониторинг на Медиуми

    unnamed (1)

    НВО Инфоцентарот е вчудовиден од неетичкиот и неморалниот чин на Институтот „Димитрија Чуповски“ за узурпација на авторските права и правата на интелектуална сопственост на нашата програма за континуирано набљудување и анализа на медиумите  -  „Медиумско огледало“. Овој Институт, со објавувањето на квантитативниот мониторинг на медиумите насловен како „Медиумско огледало“,  на најочигледен и најнекоректен начин се обидува да ги „позајми“  брендот и репутацијата на мониторингот на медиуми „Медиумско огледало“,  на НВО Инфоцентарот,  кој се спроведува (објавува) веќе пет години и  кој им е многу добро познат на сите медиуми и медиумски организации, на сите јавни и државни институции, на сите меѓународни организации во

    Види повеќе »
Scroll to top