prioriteti

ЛОКАЛНИ ГРАЃАНСКИ ПРИОРИТЕТИ ЗА 2023

на дек 20, 22 • од

Граѓаните ги мачат многу проблеми на локално ниво и затоа детектираа бројни приоритети за 2023 година и тоа, во речиси сите области – животна средина, инфраструктура, урбанизам, општински услуги и др...
Pin It

Home » Активности, Важни » ЛОКАЛНИ ГРАЃАНСКИ ПРИОРИТЕТИ ЗА 2023

Битола, Штип, Тетово, Струга, Крива Паланка, Свети Николе, Демир Хисар и Крушево

Форумот за граѓански дијалог кој го сочинуваат НВО Инфоцентар, МКЦ – Битола, Мултикултура, Гласен Текстилец, ЦЗО Струга, ГИЖ Свети Николе, Спектар, ЦРМ и Идеа Плус, реализираше серија консултативни сесии и анкети за клучните приоритети на граѓаните во Битола, Штип, Тетово, Струга, Центар, Крива Паланка, Свети Николе, Демир Хисар и Крушево.

Граѓаните ги мачат многу проблеми на локално ниво и затоа детектираа бројни приоритети за 2023 година и тоа, во речиси сите области – животна средина, инфраструктура, урбанизам, општински услуги и др.

Консултативните средби и анкетите се спроведени во рамки на проектот „Граѓанска алијанса за прогресивни промени на локално ниво“, поддржан од меѓународниот центар Улоф Палме.

1

8

 

7

6

 

4 5

3 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Поврзани написи

Коментарите се затворени.

Scroll to top