Архива за јуни, 2012

  • Медиумско огледало: Пари и дијалог на високо ниво

    на јун 11, 12 • во Мониторинг на Медиуми

    giphy-facebook_s

    Поголемиот дел од медиумите активно застанаа во одбрана на агендата на власта, која овој дијалог сакаше да го претстави како голем исчекор на планот на европската интеграција на Македонија. Повеќето од медиумите не го отворија прашањето зошто дијалогот се отвара дури оваа пролет, иако претседателот на Европската комисија, Баросо, го најави за минатата есен и некритички ги пренесуваа владините толкувања дека целиот процес се случува на иницијатива на македонската влада

    Види повеќе »
Scroll to top