12814146_10153601092691775_4209139456692406274_n

Закани за активистот Петар Керамитчиев!

на мај 7, 16 • од

Активистот и поддржувачот на Шарената револуција, Петар Керамитчиев, на својата Фејсбук страна обелодени дека добил закана од ВМРО-ДПМНЕ...
Pin It

Home » Граѓанска сцена, Слобода за слободата на изразување » Закани за активистот Петар Керамитчиев!

Активистот и поддржувачот на Шарената револуција, Петар Керамитчиев, на својата Фејсбук страна обелодени дека добил закана од ВМРО-ДПМНЕ:

- „Си ја добив првата закана. Му рекле на дедо ми кој е во партија: „Тој внук ти со кој си се фалел дека е лав испадна дека е куче. Нека се припази бидејќи сите се на список и чим заврши ова сите ќе ги испоапсиме“. Е ради ова ‪#‎Протестирам‬. Како да ви објаснам дека заканите делуваат мотивирачки бидејќи само ни ги потврдувате причините за кои протестираме? Се додека државата ни ја водат насилници нема да престанеме да се бориме! Се гледаме во 6!“

Поврзани написи

Коментарите се затворени.

Scroll to top