Untitled

Виски за лекарот – благодарност или сепак, само корупција?

на фев 8, 19 • од

СИТНАТА КОРУПЦИЈА НЕ Е НЕВИДЛИВА ТАА ЈА ПОВЛЕКУВА КОРУПТИВНАТА СПИРАЛА „Не потклекнувајте, не бидете дел од ланецот на корупција. Вискито за лекарот или кафето за службеникот можеби изгледаат благодарно или ситно, но тие во темел го поткопуваат општеството, ја хранат и поддржуваат крупната корупција, во сите сфери и на сите нивоа.“ НУЛТА ТОЛЕРАНЦИЈА ЗА СИТЕ [&hellip...
Pin It

Home » Активности » Виски за лекарот – благодарност или сепак, само корупција?

СИТНАТА КОРУПЦИЈА НЕ Е НЕВИДЛИВА

ТАА ЈА ПОВЛЕКУВА КОРУПТИВНАТА СПИРАЛА

„Не потклекнувајте, не бидете дел од ланецот на корупција. Вискито за лекарот или кафето за службеникот можеби изгледаат благодарно или ситно, но тие во темел го поткопуваат општеството, ја хранат и поддржуваат крупната корупција, во сите сфери и на сите нивоа.“

НУЛТА ТОЛЕРАНЦИЈА ЗА СИТЕ ВИДОВИ КОРУПЦИЈА.

ПРИЈАВЕТЕ КОРУПЦИЈА, БОРЕТЕ СЕ ПРОТИВ НЕА!

Видеото е подготвено со финансиска поддршка од Европската Унија, во рамките на проектот „Граѓанските организации и медиумите против корупцијата-Коалиција за нула толеранција“. За содржината се единствено одговорни Транспарентност Македонија и НВО Инфоцентарот и таа не мора да ги одразува гледиштата на Европската Унија.

Поврзани написи

Коментарите се затворени.

Scroll to top