untitled-2

Уште само 4 чекори до ЕУ

на окт 27, 20 • од

Република Северна Македонија ја поднесе пријавата за членство во ЕУ, во март 2004 година. Во март 2020 март добивме зелено светло за започнување преговори Унијата. Што ни преостанува натаму? Поддржано од проектот „MK&EU – НАУЧИ, СПОДЕЛИ, ВКЛУЧИ СЕ!”, кој го спроведуваат НВО Инфоцентарот и Центарот за европски стратегии – Евротинк, како дел од програмата CIVICA [&hellip...
Pin It

Home » Активности » Уште само 4 чекори до ЕУ

Република Северна Македонија ја поднесе пријавата за членство во ЕУ, во март 2004 година. Во март 2020 март добивме зелено светло за започнување преговори Унијата. Што ни преостанува натаму?

Поддржано од проектот „MK&EU – НАУЧИ, СПОДЕЛИ, ВКЛУЧИ СЕ!”, кој го спроведуваат НВО Инфоцентарот и Центарот за европски стратегии – Евротинк, како дел од програмата CIVICA MOBILITAS, финансирана од Швајцарската агенција за развој и соработка (СЦД), кој го спроведуваат НИРАС од Данска, Македонскиот центар за меѓународна соработка (МЦМС) и ФЦГ Шведски развој АБ (ФЦГ Шведска).

Поврзани написи

Коментарите се затворени.

Scroll to top