Означени Написи ‘Skopje Pride Week’

  • Skopje Pride Week 2014

    на јун 19, 14 • во Граѓанска сцена

    prideweek-web

    Националната мрежа за борба против хомофобијата и трансфобијата го најави одржувањето на годинашната Недела на гордоста - Skopje Pride Week 2014. Серијата настани ќе се одржуваат од 20 до 29 јуни, на повеќе локации низ Скопје

    Види повеќе »
Scroll to top