Означени Написи ‘Fallacies’

  • Водич на мислителот за логички грешки

    на ное 1, 13 • во Публикации

    logicki greski

    Книгата „Водич на мислителот за логички грешки – уметноста на менталните итроштини и манипулацијата“,од авторите Ричард Пол и Линда Елдер, претставува своевиден прирачник за препознавање на манипулациите во јавната сфера и развој на критичкото мислење

    Види повеќе »
Scroll to top