Означени Написи ‘ХИВ/СИДА’

  • СДСМ, ГРОМ и ПЕП 21 со поддршка на сексуалното и репродуктивното здравје

    на апр 25, 14 • во Граѓанска сцена

    moe telo moj izbor

    Асоцијацијата за здравствена едукација и истражување – Х.Е.Р.А. се заблагодарува на поддршката на 3-те политички партии, но и за уверувањето дека ќе се заложат за спроведување на овие интервенции - клучни за унапредување на сексуалното и репродуктивно здравје и родовата еднаквост преку нивното политичко дејствување како потенцијални членови на Собранието или доколку ја формираат идната Влада на Република Македонија

    Види повеќе »
Scroll to top