Означени Написи ‘Реактор’

 • Академската професија во Македонија: помеѓу криза и егзодус

  на фев 27, 15 • во Граѓанска сцена

  Untitled

  Реактор-Истражување во акција укажува на неопходноста од транспарентен процес за креирање на новиот Закон за високо образование, кој ќе обезбеди целосна вклученост и соработка на Универзитетот, студентите, професорите, граѓанското општество и стручната јавност

  Види повеќе »
 • Грантови за добро владеење

  на јун 23, 14 • во Граѓанска сцена

  shi_paperslips2

  Фондацијата Метаморфозис во рамките на проектот „Акциска мрежа за добро владеење“, кој се спроведува во партнерство со МЦЕТ и Реактор, со финансиска помош од Европската комисија преку програмата IPA CIVIL SOCIETY FACILITY (CSF) 2012-2013, објавува конкурс за доделување грантови на граѓански организации кои ќе се занимаваат со проблеми поврзани со доброто владеење

  Види повеќе »
Scroll to top