Означени Написи ‘МЦЕО’

  • Конференција „Старо купувам – Новата европска приказна за Македонија“

    на јул 3, 14 • во Граѓанска сцена

    staro kupuvam 1

    Македонскиот центар за европско образование (МЦЕО) организира завршна конференција и презентирање на резултатите од студијата „Старо купувам – Новата европска приказна за Македонија“ која ќе се одржи на 07јули 2014 година (понеделник), со почеток во 10:30 часот во х. „Холидеј Ин“ (конференциска сала Скала) во Скопје. Агенда: 10:00 – 10:30 – Пристигнување и регистрација на учесниците 10:30 – 11:00 – Презентација на наодите од студијата „Старо купувам- Новата европска приказна за Македонија“ (Бојан Маричиќ, Горан Лазаров, Филип Кондовски, Љупчо Петковски) 11: 00 – 11:30 –Коментари на гостите говорници (Љупчо Поповски, новинар во Утрински весник и

    Види повеќе »
Scroll to top