Означени Написи ‘Босна’

  • Приклучете се кон хуманитарната акција

    на мај 19, 14 • во Граѓанска сцена

    10364130_489842311115373_1935679080_n

    Следејќи ги временските непогоди кои го зафатија Балканот, сакаме да ги охрабриме граѓаните да дадат поддршка и помош на лицата кои ги изгубија своите домови или се евакуирани заради поплавите во Србија и Босна. Во организација на Црвениот крст на Македонија започна хуманитарна акција која ќе трае до 31 мај 2014 година, а помош може да дадете на еден од следниве начини: 1. Парична помош преку уплата на жиро сметка Фонд на солидарност 300000001327966 ДБ 4030984271620 – Комерцијална банка 2. Телефонско донирање 100 денари, со повик на телефоните: 075/070/077 143 400 3. Собирен пункт за

    Види повеќе »
Scroll to top