15-MemeS-15

Што треба да знаеме за локалните инспектори!!

на јун 23, 22 • од

Проект „Локални инспекциски служби во интерес на граѓаните“, финансиран од програмата Цивика мобилитас, спроведуван од НВО Инфоцентар со партнерите РЦС Спектар – Крива Паланка и Центарот на заедницата на општина Струга.    ...
Pin It

Home » Активности » Што треба да знаеме за локалните инспектори!!

Проект „Локални инспекциски служби во интерес на граѓаните“, финансиран од програмата Цивика мобилитас, спроведуван од НВО Инфоцентар со партнерите РЦС Спектар – Крива Паланка и Центарот на заедницата на општина Струга.

16-MemeS-16 13-MemeS-13 12-MemeS-12 11-MemeS-11 21-MemeS-21 20-MemeS-20 19-MemeS-19 18-MemeS-18 06-MemeS-06 05-MemeS-05 04-MemeS-04 03-MemeS-03 02-MemeS-02 01-MemeS-01 17-MemeS-17 15-MemeS-15 14-MemeS-14 10-MemeS-10 09-MemeS-09 08-MemeS-08 07-MemeS-07

 

 

Поврзани написи

Коментарите се затворени.

Scroll to top