avmu

Што работи Агенција за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги (АВМУ)?

на мар 2, 17 • од

Што е работата на Агенција за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги (АВМУ)? Видеото е изработено во рамки на проектот „Мониторинг на ефикасноста, ефективноста, транспарентноста и одговорноста на регулаторните тела за медиумите –PROformance Watch“...
Pin It

Home » Активности » Што работи Агенција за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги (АВМУ)?

Што е работата на Агенција за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги (АВМУ)? Видеото е изработено во рамки на проектот „Мониторинг на ефикасноста, ефективноста, транспарентноста и одговорноста на регулаторните тела за медиумите –PROformance Watch“.

Поврзани написи

Коментарите се затворени.

Scroll to top