aek

Што мислат граѓаните за работата на Агенцијата за електронски комуникации (АЕК)?

на јун 27, 19 • од

Видеото е изработено во рамки на проектот „Мониторинг на ефикасноста, ефективноста, транспарентноста и одговорноста на регулаторните тела за медиумите – PROformance Watch II“, финансиран од Владата на Обединетото Кралство, со поддршка на Британската амбасада во Скопје. ...
Pin It

Home » Активности » Што мислат граѓаните за работата на Агенцијата за електронски комуникации (АЕК)?

Видеото е изработено во рамки на проектот „Мониторинг на ефикасноста, ефективноста, транспарентноста и одговорноста на регулаторните тела за медиумите – PROformance Watch II“, финансиран од Владата на Обединетото Кралство, со поддршка на Британската амбасада во Скопје. 

Поврзани написи

Коментарите се затворени.

Scroll to top