Naslovna 6 Izvestaj

Шести периодичен извештај за работата на АВМУ и АЕК

на апр 9, 20 • од

Шестиот мониторинг извештај за Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги (АВМУ) и Агенцијата за електронски комуникации (АЕК) го покрива периодот јануари - февруари ...
Pin It

Home » Активности, Анализи » Шести периодичен извештај за работата на АВМУ и АЕК

Шестиот периодичен извештај за работата на Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги (АВМУ) и Агенцијата за електронски комуникации (АЕК) се однесува на периодот јануари – февруари 2020 година.

Извештајот е изработен во рамките на проектот „Мониторинг на ефикасноста, ефективноста, транспарентноста и одговорноста на регулаторните тела за медиумите – PROformance Watch II“, кој го спроведуваат Евротинк – Центарот за европски стратегии, НВО Инфоцентарот, Транспарентност Македонија и Хелсиншкиот комитет за човековите права на Република Македонија.

Целосниот извештај може да го најдете тука.

6-AEK-so-logo-1

6-AEK-so-logo-2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

6-AVMU-so-logo-1

6-AVMU-so-logo-2

 

 

 

 

 

Поврзани написи

Коментарите се затворени.

Scroll to top