1

Неготино: Работилници за проектни апликации и финансии

на окт 11, 19 • од

Младите активисти, на работилниците одржани на 9 и 10 октомври, се запознаа со најважните елементи на проектните апликации и доброто финансиско работење...
Pin It

Home » Активности, Граѓанска сцена » Неготино: Работилници за проектни апликации и финансии

НВО Инфоцентарот во рамки на проектот „Активни граѓани и партиципативна демократија на локално ниво“, поддржан од Олоф Палме Центар, на 9 и 10 октомври, во Неготино, реализираше консултативни работилници за членовите на граѓанската организација СПО КУЛ.

На работилниците младите активисти се запознаа со најважните елементи потребни за подготовка на добра проектна апликација – јасно дефинирање на проблемот, целите, резултатите и секако активностите и добро финансиско работење.
Обучувачи беа Елена Симонска и Јасна Дуриданска.

Поврзани написи

Коментарите се затворени.

Scroll to top