71324011_2676544429065046_2139933786983366656_o

НВО Инфоцентар: Работилница за управување со финансии

на сеп 29, 19 • од

На работилницата младите активисти од Ростуше, со помош на специјалистката за финансии Јасна Дуриданска, навлегоа во светот на доброто финансиско работење и буџетирање...
Pin It

Home » Активности, Граѓанска сцена » НВО Инфоцентар: Работилница за управување со финансии

НВО Инфоцентарот во рамки на проектот „Активни граѓани и партиципативна демократија на локално ниво“, поддржан од Олоф Палме Центар, на 26 септември, во Ростуше, одржа работилница со активистите на граѓанските организации ЗЕУКС ТРИТОН и Рекански бисер.

На работилницата, младите активисти со помош на специјалистката за финансии Јасна Дуриданска навлегоа во светот на доброто финансиско работење и буџетирање.

Поврзани написи

Коментарите се затворени.

Scroll to top