20190927_145314

Работилница со активистите на ЦЕД и Скаут од Теарце

на сеп 29, 19 • од

Особено внимание заедно со консултантот Горан Лазаров, посветивме на планирањето заедничка граѓанска акција...
Pin It

Home » Активности, Граѓанска сцена » Работилница со активистите на ЦЕД и Скаут од Теарце

На втората консултатива работилница со активистите на граѓанските организации ЦЕД и Скаут од Теарце, на 27 септември, диксутиравме за организирањето и спроведувањето јавни настани.

Особено внимание заедно со консултантот Горан Лазаров, посветивме на планирањето заедничка граѓанска акција.

Акцијата, како и работилнцата се во рамки на проектот „Активни граѓани и партиципативна демократија на локално ниво“, поддржан од Олоф Палме Центарот.

Поврзани написи

Коментарите се затворени.

Scroll to top