72085752_2693648990687923_7205239012670308352_n

Работилница: Европските фондови и граѓанските организации

на окт 5, 19 • од

Kонсултативна работилница на НВО Инфоцентар со активистите на граѓанските организации ЕКО Живот и Проект ЕУ во Кавадарци...
Pin It

Home » Активности, Граѓанска сцена » Работилница: Европските фондови и граѓанските организации

НВО Инфоцентарот во рамки на проектот „Активни граѓани и партиципативна демократија на локално ниво“, поддржан од Олоф Палме Центар, на 5 октомври, организираше консултативна работилница со активистите на граѓанските организации ЕКО Живот и Проект ЕУ во Кавадарци.

На работилницата активистите се запознаа со ЕУ и нејзините програми наменети за Македонија и граѓанските организации.

Поврзани написи

Коментарите се затворени.

Scroll to top