media-share-0-02-0a-a23ac74720276f337ce43ac1108ae6de7d7a92a9627d7d1b15906a76920107b0-82a32c11-2cf3-44e0-8a3a-32b824352b50

Прв состанок на форумот за граѓански дијалог

на јул 24, 21 • од

Состанок беше посветен на поттикнување на активното учеството на граѓаните во јавната дискусија за приоритетите во општините, во пресрет на локалните избори...
Pin It

Home » Активности » Прв состанок на форумот за граѓански дијалог

 media-share-0-02-0a-a23ac74720276f337ce43ac1108ae6de7d7a92a9627d7d1b15906a76920107b0-82a32c11-2cf3-44e0-8a3a-32b824352b50

Форумот за граѓански дијалог, од 21 до 23 јули 2021, во Охрид го одржа својот прв координативен состанок посветен на поттикнување на активното учеството на граѓаните во јавната дискусија за приоритетите, проблемите и потребите во општините во државава, во пресрет на локалните избори 2021.

media-share-0-02-01-783fad2edb01dd16734e5d12b125c98a4a71a4ec08c3b9af74a7b037cac058fe-a2fb0fbc-11e6-482d-8cb4-579954b5cef3

На состанокот учествуваа партнерските организации на меѓународниот центар Улоф Палме во Македонија: НВО Инфоцентар, Младински културен Центар (МКЦ), Центарот на заедницата на општина Струга, Гласен Текстилец, Мултикултура и Види Вака.

Поврзани написи

Коментарите се затворени.

Scroll to top