pina 1

Обука за млади новинари: Вовед во препознавање и известување за корупцијата

на дек 4, 20 • од

Десет млади новинари од мрежата на ПИНА учествуваа на дводневната обука (2 и 3 декември 2020) за тоa како да се препознае корупцијата и како да се известува за неа. Обучувачи: Герман Филков и Кристина Озимец.   Обуката се организираше во рамки на проектот „Граѓански организации и медиуми против корупција – Коалиција за нулта толеранција“, [&hellip...
Pin It

Home » Активности » Обука за млади новинари: Вовед во препознавање и известување за корупцијата

Десет млади новинари од мрежата на ПИНА учествуваа на дводневната обука (2 и 3 декември 2020) за тоa како да се препознае корупцијата и како да се известува за неа. Обучувачи: Герман Филков и Кристина Озимец.

 

pina 1 pina 2 pina 3 pina 4

Обуката се организираше во рамки на проектот „Граѓански организации и медиуми против корупција – Коалиција за нулта толеранција“, кој го спроведуваат НВО Инфоцентрот и Транспарентност Македонија, поддржан од Европската Унија.

Поврзани написи

Коментарите се затворени.

Scroll to top