16(7)

НВО Инфоцентар се приклучува на коалицијата Граѓаните за Македонија!

на мај 13, 15 • од

Фондацијата НВО Инфоцентар пристапува кон коалицијата ГРАЃАНИТЕ ЗА МАКЕДОНИЈА, затоа што оваа коалиција не е ниту предизборна, ниту пак, е коалиција за освојување на власта...
Pin It

Home » Граѓанска сцена » НВО Инфоцентар се приклучува на коалицијата Граѓаните за Македонија!

Фондацијата НВО Инфоцентар пристапува кон коалицијата ГРАЃАНИТЕ ЗА МАКЕДОНИЈА, затоа што оваа коалиција не е ниту предизборна, ниту пак, е коалиција за освојување на власта. Коалицијата ГРАЃАНИТЕ ЗА МАКЕДОНИЈА е коалиција за освојување на слободата, демократијата и владеењето на правото.

Ги повикуваме си слободоумни граѓани да се приклучат на оваа коалиција и масовно да излезат на протестот на 17 мај.

 

Поврзани написи

Коментарите се затворени.

Scroll to top