spokul

Нови интернет-страници на пет локални организации

на дек 29, 20 • од

Со поддршка од НВО Инфоцентарот, пет локални партнерски организации, Спектар, Норгес Вел и Цик-Цак од Крива Паланка, Спо Кул од Неготино и Активо од Велес, изработија нови интернет страници. Поддршката за организациите е во рамките на проектот „Активни граѓани и партиципативна демократија на локално ниво“, поддржан од меѓународниот центар „Улоф Палме“ од Шведска, со цел [&hellip...
Pin It

Home » Активности, Граѓанска сцена » Нови интернет-страници на пет локални организации

Со поддршка од НВО Инфоцентарот, пет локални партнерски организации, Спектар, Норгес Вел и Цик-Цак од Крива Паланка, Спо Кул од Неготино и Активо од Велес, изработија нови интернет страници.

Поддршката за организациите е во рамките на проектот „Активни граѓани и партиципативна демократија на локално ниво“, поддржан од меѓународниот центар „Улоф Палме“ од Шведска, со цел да им овозможи на локалните организации да ја подобрат својата видливост и влијание меѓу граѓаните, во општините и во јавноста во целина.

Посетете ги и информирајте се за нивните активности:

Регионалниот центар за соработка “СПЕКТAР” на https://spectar.org.mk

spektar

 

 

 

 

 

 

 

 

Норгес Вел-крива Паланка на https://norgesvel.org.mk

norgesvel

 

 

 

 

 

 

 

 

Центарот за младински иницијативи „Цик Цак“ на https://cikcak.mk

cikcak

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Здружението за унапредување на спортските и културните манифестации „СПО – КУЛ“ на https://spokul.mk

spokul

 

 

 

 

 

 

 

 

Центарот за активни граѓани АКТИВО на https://aktivo.org.mk

aktivo

Поврзани написи

Коментарите се затворени.

Scroll to top