на европската патека

На европската патека

на окт 22, 20 • од

Европската помош и поддршка за Северна Македонија низ годините...
Pin It

Home » Активности » На европската патека

Илустративно видео за европската помош и поддршка за Северна Македонија низ годините…

Видеото е поддржано од проектот „MK&EU – НАУЧИ, СПОДЕЛИ, ВКЛУЧИ СЕ!”, кој го спроведуваат НВО Инфоцентарот и Центарот за европски стратегии – Евротинк, како дел од програмата CIVICA MOBILITAS, финансирана од Швајцарската агенција за развој и соработка (СЦД), кој го спроведуваат НИРАС од Данска, Македонскиот центар за меѓународна соработка (МЦМС) и ФЦГ Шведски развој АБ (ФЦГ Шведска).

Поврзани написи

Коментарите се затворени.

Scroll to top