Untitled

Младите и имунизацијата против Ковид-19

на дек 21, 21 • од

Разговаравме со ценетиот хрватско-германски научник, проф. д-р Иван Џикиќ, молекуларен биолог и професор на медицинскиот факултет на Гете Универзитетот во Франкфурт, Германија и на медицинскиот факултет на универзитетот во Сплит, Хрватска. Слушнете ги неговите мислења во врска со ризиците за младите да заболат од Ковид-19 со секој нов сој, вакцинирањето на младите и како тоа [&hellip...
Pin It

Home » Активности, Ковид Имунометар » Младите и имунизацијата против Ковид-19

Разговаравме со ценетиот хрватско-германски научник, проф. д-р Иван Џикиќ, молекуларен биолог и професор на медицинскиот факултет на Гете Универзитетот во Франкфурт, Германија и на медицинскиот факултет на универзитетот во Сплит, Хрватска.

Слушнете ги неговите мислења во врска со ризиците за младите да заболат од Ковид-19 со секој нов сој, вакцинирањето на младите и како тоа влијае на постигнувањето колективен имунитет и споро ширење на коронавирусот.

 

Поврзани написи

Коментарите се затворени.

Scroll to top