11210414_668382639972594_4687302115795316500_n

Кежаровски повикан во полиција заради Шарената револуција

на јун 21, 16 • од

Коментирајќи ја поканата, Кежаровски иронично напиша: „Со оваа пријава моево СИ-ВИ ќе биде комплетирано“...
Pin It

Home » Граѓанска сцена, Слобода за слободата на изразување » Кежаровски повикан во полиција заради Шарената револуција

Како што објави на својата Фејсбук страна, новинарот Томислав Кежаровски со телеграма  е повикан  на информативен разговор во полицијата заради „вмешаност“ во бојадисувањето на зградата на Собранието за време на протестите на Шарената револуција.

Коментирајќи ја поканата, Кежаровски иронично напиша: „Со оваа пријава моево СИ-ВИ ќе биде комплетирано“.

Поврзани написи

Коментарите се затворени.

Scroll to top