avmu

Како граѓаните ја оценуваат работата на Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги (АВМУ)?

на јун 27, 19 • од

Видеото е изработено во рамки на проектот „Мониторинг на ефикасноста, ефективноста, транспарентноста и одговорноста на регулаторните тела за медиумите – PROformance Watch II“, финансиран од Владата на Обединетото Кралство, со поддршка на Британската амбасада во Скопје.   ...
Pin It

Home » Активности » Како граѓаните ја оценуваат работата на Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги (АВМУ)?

Видеото е изработено во рамки на проектот „Мониторинг на ефикасноста, ефективноста, транспарентноста и одговорноста на регулаторните тела за медиумите – PROformance Watch II“, финансиран од Владата на Обединетото Кралство, со поддршка на Британската амбасада во Скопје. 

 

Поврзани написи

Коментарите се затворени.

Scroll to top