22

(Македонски) За провладините медиуми, активистите станаа и терористи!

on May 19, 15 • by

(Македонски) Во период после граѓанските протести пред Владата на РМ, на 5 мај 2015, провладините медиуми ја засилија хајката против граѓанските организации и опозицијата...
Pin It

Home » Activities, Advocacy for Freedom of Expression » (Македонски) За провладините медиуми, активистите станаа и терористи!

Sorry, this entry is only available in Македонски.

Related Posts

Comments are closed.

Scroll to top