Posts Tagged ‘ENGAGE’

  • (Македонски) ENGAGE 2014

    on Jun 10, 14 • in Civil Scene

    web-baner-130-crno

    (Македонски) Младинскиот образовен форум го најавува третото издание на конференцијата за друштвен активизам ENGAGE, на 14 јуни 2014, во Македонската опера и балет

    Read More »
Scroll to top