Posts Tagged ‘Реактор’

 • (Македонски) Академската професија во Македонија: помеѓу криза и егзодус

  on Feb 27, 15 • in Civil Scene

  Untitled

  (Македонски) Реактор-Истражување во акција укажува на неопходноста од транспарентен процес за креирање на новиот Закон за високо образование, кој ќе обезбеди целосна вклученост и соработка на Универзитетот, студентите, професорите, граѓанското општество и стручната јавност

  Read More »
 • (Македонски) Грантови за добро владеење

  on Jun 23, 14 • in Civil Scene

  shi_paperslips2

  (Македонски) Фондацијата Метаморфозис во рамките на проектот „Акциска мрежа за добро владеење“, кој се спроведува во партнерство со МЦЕТ и Реактор, со финансиска помош од Европската комисија преку програмата IPA CIVIL SOCIETY FACILITY (CSF) 2012-2013, објавува конкурс за доделување грантови на граѓански организации кои ќе се занимаваат со проблеми поврзани со доброто владеење

  Read More »
Scroll to top