Posts Tagged ‘МЦЕТ’

 • (Македонски) Дебата „Учество на Република Македонија во Програмите на Заедницата 2007-2013 –искуства и предизвици’’

  on Dec 25, 14 • in Civil Scene

  mcet 3

  (Македонски) Македонскиот центар за европско образование (МЦЕО) и Фондација отворено општество Македонија (ФООМ), организираат дебата за искуствата и предизвиците кои ја пресретнаа Република Македонија при искористување на средствата од Програмите на Заедницата (2007-2013) „Учество на Република Македонија во Програмите на Заедницата 2007-2013 –искуства и предизвици’’ која ќе се одржи на 29 декември 2014 година (понеделник), со почеток во 11 часот во хотелот Импексел

  Read More »
 • (Македонски) Грантови за добро владеење

  on Jun 23, 14 • in Civil Scene

  shi_paperslips2

  (Македонски) Фондацијата Метаморфозис во рамките на проектот „Акциска мрежа за добро владеење“, кој се спроведува во партнерство со МЦЕТ и Реактор, со финансиска помош од Европската комисија преку програмата IPA CIVIL SOCIETY FACILITY (CSF) 2012-2013, објавува конкурс за доделување грантови на граѓански организации кои ќе се занимаваат со проблеми поврзани со доброто владеење

  Read More »
Scroll to top