Posts Tagged ‘избори’

 • (Македонски) Промовиран изборниот извештај на ЦИВИЛ

  on Jul 10, 14 • in Civil Scene

  diskvalifikuvana demokratija

  (Македонски) Синоќа, во ГЕМ клубот се одржа промоцијата на публикацијата Избори 2014: Дисквалификувана демократија, во издание на Цивил. Промоцијата беше придружена со отворање изложбата на артефакти и стрип експонати во голем формат, инспирирани од ликови и настани поврзани со годинешниве парламентарни и претседателски избори. Изложбата ќе трае до 11 јули, секој ден од 12 до 20 часот

  Read More »
 • Manichean and Gladiatorial Top-shop Populism

  on May 7, 13 • in Media Monitoring

  iStock_000014849651XSmall-300x318

  The analysis shows that the pro-government media that dominate the media scene in Macedonia have been transformed into a propaganda arm of state and local administrations throughout the Elections

  Read More »
 • Government and Pro-Government Media Already on Campaign Trail

  on Mar 4, 13 • in Media Monitoring

  izbori

  The analysis of media coverage shows that, two weeks before the official start of the election campaign, the Government, with support of majority of the media, has already started campaigning for the coming Local Elections

  Read More »
Scroll to top