13557940_1021785334557988_8932000310650618267_n

(Македонски) Студентите го блокираат изборот на ректор и бараат легитимни студентски претставници

on Jun 27, 16 • by

(Македонски) Студентите бараат да се одложи изборот на нов ректор затоа што, во изборот учествуваат нелегитимни претставници на Студентски пленум со изминат мандат. Актуелниот ректор ги одбива нивните барања...
Pin It

Home » Civil Scene, Advocacy for Freedom of Expression » (Македонски) Студентите го блокираат изборот на ректор и бараат легитимни студентски претставници

Sorry, this entry is only available in Македонски.

Related Posts

Comments are closed.

Scroll to top