ss20_2_m5_001_l

(Македонски) Повик за учесници во Школата за активно граѓанство

on Sep 18, 14 • by

(Македонски) Школата за активно граѓанство се организира за млади, претставници на граѓански организации и неформални групи, со цел да им обезбеди неопходно знаење и вештини за реализирање граѓански иницијативи...
Pin It

Home » Civil Scene » (Македонски) Повик за учесници во Школата за активно граѓанство

Sorry, this entry is only available in Македонски.

Related Posts

Comments are closed.

Scroll to top