12122434_10154009046296754_3882776233646852838_n

(Македонски) НВО Инфоцентар: Власта бега од одговорноста и ги крши уставните права на граѓаните

on Oct 6, 15 • by

(Македонски) Предлог-законот за забрана за поседување, обработка, објавување и располагање со материјали кои произлегуваат од незаконско следење на комуникациите, доставен до Собранието од страна на ДУИ и ВМРО-ДПМНЕ е во спротивност со Уставот на Република Македонија и преставува потврда за тоа дека актуелната власт нема никаков демократски капацитет...
Pin It

Home » Activities, Advocacy for Freedom of Expression » (Македонски) НВО Инфоцентар: Власта бега од одговорноста и ги крши уставните права на граѓаните

Sorry, this entry is only available in Македонски.

Related Posts

Comments are closed.

Scroll to top