12143089_991511080908443_3994900700432152189_n

(Македонски) Протест на АЈДЕ: СТОП за цензурата! Не ги даваме бомбите!

on Oct 7, 15 • by

(Македонски) Протестот ќе се одржи пред Собранието на РМ, на 7 октомври, во 18 часот, затоа што, граѓаните имаат право на слободно информирање и изразување, а тоа право е повредно и повисоко од која било политичко- фашистичка сила претставена преку бројка на пратеници...
Pin It

Home » Civil Scene, Advocacy for Freedom of Expression » (Македонски) Протест на АЈДЕ: СТОП за цензурата! Не ги даваме бомбите!

Sorry, this entry is only available in Македонски.

Related Posts

Comments are closed.

Scroll to top