timthumb

ЕБР продолжува да ги тепа студентите!

на јун 30, 16 • од

Наместо да ги врати украдените кутии, полицијата применува сила врз Студентскиот пленум...
Pin It

Home » Граѓанска сцена, Слобода за слободата на изразување » ЕБР продолжува да ги тепа студентите!

Специјалните сили на МВР употребуваат прекумерна сила и ги тепаат членовите на Студентскиот пленум кои се наоѓаат во стидентскиот дом „Кузман Јосифовски Питу“ за да го спречат изборниот фалсификат на СПУКМ.

Како што информира А1.он полицијата удира и по студентки.

Поврзани написи

Коментарите се затворени.

Scroll to top