1

Донирани канти за ѓубре во 11 месни заедници во Маврово и Ростуше

на дек 17, 19 • од

Кантите, деновиве, активистите на Тритон и претставници од месните заедници ги поставија на најфреквентните места во Скудриње, Присојница, Јанче, Аџиевци, Ростуше, Велебрдо, Битуше, Требиште, Видуше, Жировница и Врбјане...
Pin It

Home » Активности » Донирани канти за ѓубре во 11 месни заедници во Маврово и Ростуше

НВО Инфоцентарот во соработка со ЗЕУКС Тритон донираше канти за ѓубре на 11 месни заедници во општината Маврово и Ростуше, во рамки на граѓанската акција за мапирање на дивите депонии во Долнореканскиот крај, како дел од проектот „Ативни граѓани и партиципативна демократија на локално ниво“, поддржан од меѓународниот центар Улоф Палме.

Кантите, деновиве, активистите на Тритон и претставници од месните заедници ги поставија на најфреквентните места во Скудриње, Присојница, Јанче, Аџиевци, Ростуше, Велебрдо, Битуше, Требиште, Видуше, Жировница и Врбјане.

Поврзани написи

Коментарите се затворени.

Scroll to top