МЕДИУМСКО ОГЛЕДАЛО, мај 2007: Договорот со ДУИ – полоша варијанта од Рамковниот договор

на јун 27, 07 • од

Според медиумите, однесувањето на Владата го усложнува процесот на евроинтеграција на Македонија, затоа што благодарение на нејзиното лошо поведение, Европската унијата ја соочува државава со исполнување на дополнителни критериуми. Така, медиумите не се задоволни од тоа што политиката на Владата предизвика воспоставување на уште еден дополнителен услов за интеграција на Македонија во ЕУ: политичкиот дијалог...
Pin It

Home » Мониторинг на Медиуми » МЕДИУМСКО ОГЛЕДАЛО, мај 2007: Договорот со ДУИ – полоша варијанта од Рамковниот договор

Според медиумите, однесувањето на Владата го усложнува процесот на евроинтеграција на Македонија, затоа што благодарение на нејзиното лошо поведение, Европската унијата ја соочува државава со исполнување на дополнителни критериуми. Така, медиумите не се задоволни од тоа што политиката на Владата предизвика воспоставување на уште еден дополнителен услов за интеграција на Македонија во ЕУ: политичкиот дијалог.

Медиумско огледало, мај 2007 – PDF верзија (398KB)

Поврзани написи

Коментарите се затворени.

Scroll to top