Kalendar NVO [ 2018 ] wall-INTRO-malo

Десктоп календар за 2018 година

на фев 1, 18 • од

НВО Инфоцентарот подготви десктоп календар со месеците од 2018 година. Календарот е инспириран од стремежот за слобода и демократија во Република Македонија. Преземете го календарот Календар НВО Инфоцентар 2018  ...
Pin It

Home » Активности, Слобода за слободата на изразување » Десктоп календар за 2018 година

НВО Инфоцентарот подготви десктоп календар со месеците од 2018 година. Календарот е инспириран од стремежот за слобода и демократија во Република Македонија.

Преземете го календарот Календар НВО Инфоцентар 2018

 

Поврзани написи

Коментарите се затворени.

Scroll to top