13062062_10207890756519570_1553624910971441749_n

Алек Гочев непожелен во Собранието затоа што протестира против режимот

на апр 22, 16 • од

„По вчерашниот прилог на Сител телевизија за тоа дека сум дел од насилниците и хулиганите кои ја напаѓале македонската полиција во Собранието на Република Македонија денес ми беше забранет влезот. Во текот на сабајлето имав договорен состанок со пратеничката од СДСМ Лидија Димова, при обидот да влезам во Собрание на портирница од страна на собраниското [&hellip...
Pin It

Home » Граѓанска сцена, Слобода за слободата на изразување » Алек Гочев непожелен во Собранието затоа што протестира против режимот

„По вчерашниот прилог на Сител телевизија за тоа дека сум дел од насилниците и хулиганите кои ја напаѓале македонската полиција во Собранието на Република Македонија денес ми беше забранет влезот. Во текот на сабајлето имав договорен состанок со пратеничката од СДСМ Лидија Димова, при обидот да влезам во Собрание на портирница од страна на собраниското обезбедување добив одговор дека до нив од страна на генералниот секретар на Собранието е доставен допис со кој не смеат да ме пропуштат во зградата на Собранието. Би сакал да им упатам една порака на криминалците од ДПМНЕ, доаѓаат денови во кои ќе ја живееме слободата, тогаш повторно ќе се сретнеме, до тогаш мислете дека сте ја добиле битката!“ – Фејсбук статус на Алек Гочев

Поврзани написи

One Response to Алек Гочев непожелен во Собранието затоа што протестира против режимот

Scroll to top