Ајкули

Македонски дизниленд: Ајкули во Вардар!

на јул 16, 15 • од

После палмите и бродовите, во Вардар се појавија и ајкули!!! Затоа, веројатно е забрането и капењето во неговите води. Но, како и да е, ова е новата атракција за туристите посетители на Скопје 2014. Дизниленд може вода да ни носи...
Pin It

Home » Граѓанска сцена » Македонски дизниленд: Ајкули во Вардар!

После палмите и бродовите, во Вардар се појавија и ајкули!!!

Затоа, веројатно е забрането и капењето во неговите води.
Но, како и да е, ова е новата атракција за туристите посетители на Скопје 2014.
Дизниленд може вода да ни носи.
Ајкули 1

Поврзани написи

Коментарите се затворени.

Scroll to top