11136690_1587224044889424_4212633652782729276_n

„8-ми Септември” бара набљудувачи-волонтери за референдумот за ГТЦ

на апр 16, 15 • од

Граѓанската иницијатива „8-ми Септември“ ќе го набљудува процесот на гласање на референдумот за зачувување на автентичниот изглед на Градскиот трговски центар (ГТЦ) во Скопје, кој ќе се одржи на 26 април годинава...
Pin It

Home » Граѓанска сцена » „8-ми Септември” бара набљудувачи-волонтери за референдумот за ГТЦ

Граѓанската иницијатива „8-ми Септември“ ќе го набљудува процесот на гласање на референдумот за зачувување на автентичниот изглед на Градскиот трговски центар (ГТЦ) во Скопје, кој ќе се одржи на 26 април годинава. 

За таа цел, „8-ми Септември“ ги повикува сите граѓани кои се заинтересирани волонтерски да се вклучат во процесот на набљудување на референдумот во Општина Центар, да се пријават најдоцна до 17 април (петок).
Заинтересираните поединци треба да достават куса биографија и број на лична карта (заради акредитација) на електронската адреса: osmiseptemvri.nvo@gmail.com или пак, лично да ги достават документите, во седиштето на здружението, на улица „Раде Кончар“ бр. 2, во Дебар Маало, во Скопје, најдоцна до 12 часот.
Бројот на набљудувачи е ограничен.
Биди дел од првиот локален референдум! Приклучи се!

Поврзани написи

Коментарите се затворени.

Scroll to top