bb4f303cd15a05d3141c7443

Завршен извештај за работата на АВМУ и АЕК

на апр 5, 18 • од

Read the Final report on the monitoring of the work of AVMS and ...
Pin It

Home » Анализи » Завршен извештај за работата на АВМУ и АЕК

Евротинк – Центарот за европски стратегии, во соработка со НВО Инфоцентар, Транспарентност Македонија и Хелсиншкиот комитет за човековите права на Република Македонија, го спроведувaше проектот „Мониторинг на ефикасноста, ефективноста, транспарентноста и одговорноста на регулаторните тела за медиуми – PROformance Watch“. Програмата се реализираше во периодот август 2016 – март 2018 година со поддршка на Британската амбасада во Република Македонија.

Прочитајте го последниот извештај од набљудувањето на работата на АВМУ и АЕК: Завршен извештај за работата на АВМУ и АЕК

Поврзани написи

Коментарите се затворени.

Scroll to top