Политика за приватност

Политика за приватност

Интернет-страницата http://nvoinfocentar.org.mk/ користи колачиња за да го подобри вашето искуство на  интернет-страницата. Колачиња (“cookies”) се мали текстуални фајлови кои се снимаат на вашиот компјутер или мобилен уред, и се користат за собирање информации преку кои се овозможува препознавање на вашиот компјутер при вашата следна посета на нашата страница. Ова овозможува побрз пристап. Преку колачињата не се собираат лични податоци. Сите информации добиени преку нив на ниту еден начин нема да ja загрозат вашата приватност.

При посетата на http://nvoinfocentar.org.mk/, нашата интернет-страница може да евидентира информации како што се, името на пребарувачот на интернет, типот на компјутерот, но и технички информации за конекцијата што ја користи корисникот при посетата на  интернет-страницата, оперативниот систем и давателот на интернет-услугата, IP (интернет протокол) адреси кои се доделуваат од страна на давателот на интернет-услугата (различни за секој корисник) и други слични информации.

Интернет-страницата http://nvoinfocentar.org.mk/ сервира содржина заштитена со криптографски TLS протокол од најнова генерација.

Со посета на нашата интернет-страница, вие се согласувате со нашата политика за приватност како и со нејзините евентуални измени. Политиката за приватност може повремено да се менува, без претходно известување.

Координатор за заштита на личните податоци:

Елена Симоноска

Мејл адреса: elena@nvoinfocentar.org.mk

Коментарите се затворени.

Scroll to top